Primer aniversari de pisos.com

pisos.com supera els 900.000 usuaris i 250.000 immobles en el seu primer any

  • En el seu primer any, pisos.com ha assolit la tercera posició del rànquing de portals immobiliaris.
  • Els informes de preus de venda elaborats por el Gabinet d’Estudis són un referent del sector.

Madrid, 18 de gener de 2010.- El portal immobiliari pisos.com celebra el seu primer aniversari situant-se entre els tres portals de referència del sector immobiliari a Espanya. El web de classificats ha assolit al llarg del seu primer any  online la confiança de més de 900.000 usuaris únics al mes (font Nielsen Netview).

L’oferta de pisos.com es concreta en més de 250.000 immobles publicats, més de 1.200 promocions d’obra nova y més de 40.000 anuncis de particulars. El 70% de les ofertes disponibles en el portal fan referència a habitatges en venda i un 30% són immobles de lloguer.

“Hem superat els objectius que ens vam  marcar per aquest primer any”, assegura Miguel Ángel Alemany, director general del portal immobiliari. “La confiança d’ usuaris i professionals immobiliaris, ens permet encarar el 2010 amb optimisme per aconseguir el nostre objectiu de ser el portal immobiliari de referència”.

Des del seu llançament al gener de 2009, pisos.com ha ampliat de forma considerable els serveis que ofereix als usuaris. Algunes de les fites més rellevants del passat exercici han sigut la creació del Gabinet d’Estudis, el llançament de la primera aplicació immobiliària a Espanya per a iPhone, la posada en marxa del portal quechollos.com, la creació del canal d’ actualitat immobiliària amb blocs d’ experts, la integració d’un servei de pressupostos gratuïts i la realització d’enquestes dirigides als usuaris.

En el mes de maig es va crear el Gabinet d’Estudis de pisos.com, que elabora mensualment l’informe d’evolució de preus de venda, oferint una visió general de la situació del mercat immobiliari a Espanya. La informació que proporcionen aquests anàlisis serveix de referència per els compradors i s’ha convertit en una font molt valuosa pels usuaris, professionals del sector i mitjans de comunicació.

Segons Manuel Gandarias, director del Gabinet d’Estudis de pisos.com, “els anàlisis de dades que publiquem han demostrat ser una excel·lent eina per conèixer la realitat del sector, ja que són el millor baròmetre de l’evolució de preus que està patint el mercat immobiliari”.

Altres continguts que ofereix puntualment el portal tenen relació amb els habitatges més cars i més barats a nivell autonòmic i nacional, les més buscades pels usuaris tant de venda com de lloguer, les de caràcter singular por les seves qualitats o arquitectura, immobles per gaudir de les vacances, enquestes per conèixer l’opinió dels usuaris, etc.

D’altra banda, pisos.com va llançar en el mes de novembre de l’any passat la pàgina web quechollos.com en col·laboració amb el diari Qué!. En aquesta pàgina s’inclouen els habitatges rebaixats d’entre el 20% i el 50% respecte els seus  preus d’origen, i que poden suposar una gran oportunitat pels usuaris. Cada setmana, quechollos.com s’actualitza amb la millor selecció de les ofertes de pisos.com.

L’ actualitat immobiliària juga un paper fonamental a pisos.com, per això l’existència d’un canal en el qual s’exposessin les notícies més rellevants del sector resultava indispensable. El canal d’actualitat es complementa amb entrevistes, reportatges, blocs d’experts i informació d’interès, així com també una relació completa i actualitzada de les ajudes a la compra i lloguer tant estatals com autonòmiques.

Una de les grans apostes de pisos.com al 2009 va ser el llançament de la primera aplicació a Espanya per la recerca d’habitatge a través del iPhone, una eina que acumula més de 25.000 descàrregues. Tanmateix, en col·laboració amb el portal 11870.com, es va integrar un servei de pressupostos gratuïts.

Al 2010, pisos.com continuarà ampliant la seva oferta immobiliària així com el seu ventall de serveis per convertir-se en el referent dels portals immobiliaris a España.



Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>