pisos.com presenta el nou espai d’actualitat immobiliària

El canal de notícies de pisos.com apropa a l’usuari la informació del sector.

Entrevistes, columnes d’opinió i blocs recolliran el punt de vista dels experts.

Madrid, 15 de setembre de 2009. – pisos.com està d’estrena: el nou canal d’actualitat immobiliària ja és una realitat a la xarxa. “Hem estat treballant alguns mesos en la creació d’un espai que esperem sigui el referent d’informació del sector, prenent el pols a l’activitat i servint de punt de trobada per a professionals i particulars”, comenta Miguel Ángel Alemany, director general de pisos.com.

Les notícies que conformen el nou espai estan escrites amb un llenguatge senzill i accessible, explicant clarament la terminologia específica del sector i enllaçant a la font original. A més, la secció ‘Local’ permet a l’usuari personalitzar la informació en funció de la província que li interessi, gràcies a la inclusió d’articles de premsa de nombrosos mitjans locals i regionals.

El punt de vista dels protagonistes del sector és un element d’enorme riquesa capaç de generar debat, per això especialistes de diverses temàtiques es dirigeixen a l’usuari per mitjà de blocs. La publicació de columnes d’opinió i d’ entrevistes contribueix també a convertir aquesta aposta del portal en una tribuna pública. En aquest sentit es reforça el bloc de pisos.com on es publiquen cada setmana anàlisis, enquestes i especials elaborats pel Gabinet d’Estudis: informes mensuals de preus (IMIP), les cases més cares i més barates, habitatges singulars, les que més han baixat de preu, les més buscades, etc.

Segons Alicia Aragón, responsable de continguts del nou canal d’ actualitat immobiliària de pisos.com, aquest nou espai es recolza en tres punts essencials. En primer lloc se situa la formació d’opinió com a principal repte. Per aconseguir-ho s’atendrà als temes que més interessen i preocupen la societat, així com les fórmules innovadores que sorgeixin dins del mercat de l’habitatge.

En segon lloc cal destacar la participació, que esdevé un eix essencial com a altaveu de l’opinió pública en matèria d’ habitatge, permetent els comentaris de les notícies i fomentant la publicació de reportatges d’interès general.

I el tercer punt és el compromís d’ajuda activa als nostres usuaris. Per això, aquest nou espai inclou informació de tots els ajuts públics tant de l’administració estatal com autonòmica i tant per vivendes de compra com de lloguer. El canal de notícies també dóna respostes als principals dubtes dels futurs compradors o llogaters mitjançant guies pràctiques.



Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>